MindViews Profiel Pagina Stephan van Gelder

DE MINDVIEW VAN

Stephan van Gelder

  • Business Coach
  • Academy programma ontwikkelaar Mindview

MIJN MINDVIEW

MIJN REIS

Waar kom ik vandaan?

Vanuit de schoolbanken ben ik gaan ondernemen. Alles groeide, maar ik was onbewust van wie ik was. Vijftien jaar geleden spatte de zeepbel en begon ik mijn eigen reis naar meer bewustzijn. Ik kan wel zeggen met een enorme transformatie als gevolg.

Door welke MindView ben ik anders naar mezelf en de wereld gaan KIJKEN?

Het zijn heel veel ervaringen en inzichten geweest die mij de weg in mezelf hebben gewezen. Eerst doorzien hoe gedachtes, emoties en gedrag samenhangen. Om vervolgens in te zien dat deze geconditioneerde energie diep geworteld is. Veel inzichten en realisaties die vooral mentaal waren. Later ben ik op allerlei manieren aan de slag gegaan waarbij ademwerk voor mij tot grote openingen heeft geleid. Ik ben inmiddels ook Gecertificeerd Trainer in Transformerend Ademen. Nog steeds vormt dit een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse routine voor mijzelf.

Waar sta ik nu?

Mijn leven is op alle punten gewijzigd. Mijn bedrijf heb ik uitbesteed en sinds enige tijd begeleid ik ondernemers en ondernemende mensen naar bewust ondernemerschap. Creatie voorbij het ego, vanuit het hart en met een purpose!

Waarom bij MindView betrokken?

Met mijn betrokkenheid bij MindView wil ik zoveel mogelijk mensen hun unieke energie laten ervaren, laten vloeien en bloeien. Een verschil maken en bijdragen maakt blij. In elk mens zit een creator!

Waar ben ik nu op MindView mee bezig?

Samen met een aantal andere coaches ben ik onderdeel van het Academy Development team waarbinnen we innovatieve programma's ontwikkelen om mensen verder te brengen op hun bewustwordingspad. Mijn focus ligt op de ontwikkeling van een programma waarin creativiteit, verlangen en het opzetten of verder ontwikkelen van een coachpraktijk of andersoortige onderneming centraal staat. Als Business Coach ben ik dan ook betrokken bij de uitvoering ervan.